QUÈ ÉS MÀGIC?

MÀGIC és molt més que un Projecte Solidari. MÀGIC s’ha convertit en un projecte de comunitat, d’amistat i d’empatia, format per una gran quantitat de persones que han decidit participar-hi de manera totalment desinteressada i hi han bolcat gran esforç per fer-lo possible.

"Recordo perfectament aquell 24 de novembre del 2015 quan vam rebre la terrible notícia que el meu fill gran li havien detectat Leucèmia. Quan et donen una notícia com aquesta t’envaeix una gran sensació de por, perquè de cop aterres en un món totalment desconegut amb només un full en blanc a les mans.

Aquesta sensació però, va canviar quan vam començar el tractament a l’Hospital de Sant Joan de Déu a Barcelona. De fet, d’allà surt la paraula MÀGIC. El fet de sentir-te recolzat, acollit i veure que tot és una mica més fàcil, no té preu; és MÀGIC."

Qui

La família Colet estem en deute amb l’equip de l’Hospital de Sant Joan de Déu per tot el recolzament rebut des del primer dia per superar amb èxit aquest gran repte.
Tota la família hem decidit destinar el total d’una edició limitada de 1.468 ampolles d’un vi escumós molt especial, per fer possible el projecte MÀGIC. El nostre objectiu és fer una donació del 100% de la recaptació de la venta d’aquestes ampolles (41,32€+iva) a l’Hospital de Sant Joan de Déu per avançar en la investigació del càncer infantil, tan aleatori i imprevisible.

Perquè

El càncer infantil és una malaltia diferent del càncer dels adults. Pràcticament no s’investiga perquè hi ha 1 cas en nens per cada 200 casos en adults. Així que l’única via d’ajuda és la investigació.
Per aquest motiu, l’equip i família Colet donem gràcies a totes aquelles persones que han participat d’una manera o altre en aquest bonic projecte i, animem a tothom a col·laborar en l’adquisició d’ampolles MÀGIC per fer possible la nostra fita: Avançar en la investigació i millorar la vida dels infants amb càncer. AMB LA TEVA MÀGIA TOT ÉS POSSIBLE. Ajuda’ns a fer Màgia. Per tu, per tots.
Atentament,
Sergi Colet.

Col·laboradors

MÀGIC s’ha convertit en un projecte de comunitat, d’amistat i d’empatia, format per una gran quantitat de persones que han decidit participar-hi de manera totalment desinteressada i hi han bolcat gran esforç per fer-lo possible, donem el nostre sincer agraïment a:

On van els diners?

100%

Donem el 100% de la recaptació del vi (41.32€ + IVA = 50€/bot)

Tot es destina a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Per investigar en el càncer infantil, concretament en el projecte "NOVES TÈCNIQUES PER MILLORAR LA DETECCIÓ DE L’ENFERMETAT RESIDUAL MÍNIMA EN PACIENTS PEDIÀTRICS AMB LEUCÈMIA LINFOBLÀSTICA AGUDA AMB REORDENAMENT BCR-ABL1 A ESPANYA" .
Més informació del projecte en aquest enllaç .